Subprogramul 5 "INDAL"
|
Nr. contract | Nr. Proiect | CONTRACTOR | TITLU PROIECTULUI
|
261 | 5484 | SC INSTITUTUL DE CERCETĂRI ALIMENTARE SA | EVALUAREA SI CONTROLUL RISCURILOR ASOCIATE PROCESARII LAPTELUI PENTRU IMPLEMENTAREA SISTEMELOR DE ASIGURARE A CALITATII
|
266 | 5487 | INSTITUTUL DE BIORESURSE ALIMENTARE BUCUREȘTI | STABILITATEA SISTEMULUI PRODUS ALIMENTAR - AMBALAJ LA CONSERVAREA PRODUSELOR ALIMENTARE IN AMBALAJE METALICE LACUITE
|
267 | 5502 | S.C. RODAX IMPEX S.R.L. | REALIZAREA ȘI DEZVOLTAREA UNUI ECHIPAMENT MODERN, DESTINAT AMBALARII PRODUSELOR ALIMENTARE PORTIONATE, PRIN METODA TOP SEALING
|
268 | 5454 | INSTITUTUL DE CERCETARE DEZVOLTARE PENTRU OVINE ȘI CAPRINE PALAS-CONSTANȚA | TEHNOLOGII DE OBȚINERE ÎN CONDIȚII ECOLOGICE A LAPTELUI ȘI CĂRNII DE OVINE
|
269 | 5451 | UNIVERSITATEA TEHNICA DIN CLUJ-NAPOCA | SENZOR ELECTROCHIMIC NITRIT SELECTIV PENTRU CONTROLUL NITRITILOR IN PRODUSE AGROALIMENTARE, NITRITSENZ.
|
270 | 5459 | INSTITUTUL DE BIORESURSE ALIMENTARE BUCUREȘTI | APLICAREA SISTEMULUI DE MANAGEMENT AL SIGURANTEI ALIMENTULUI, PE BAZA PRINCIPIULUI HACCP - STUDIU DE CAZ PENTRU INDUSTRIA CARNII
|
271 | 5461 | INSTITUTUL DE BIORESURSE ALIMENTARE BUCUREȘTI | PRODUSE ALIMENTARE DIN CEREALE SI FRUCTE PENTRU DIABETICI
|
272 | 5505 | S.C. INSTITUTUL DE CERCETARI ALIMENTARE S.A. BUCUREȘTI | REALIZAREA DE PREPARATE DE CARNE CU AMESTECURI DE SĂRARE ȘI CONDIMENTARE CU CONDIMENTE INDIGENE PENTRU PERSOANE CU DIABET
|
273 | 5474 | SC INSTITUTUL DE CERCETĂRI ALIMENTARE SA | PRODUCEREA UNEI TULPINI DE DROJDIE SELECTIONATA USCATA ACTIVA CARE SA PUNA IN VALOARE CARACTERISTICILE SENZORIALE SPECIFICIE ALE VINURILOR ROMANESTI
|
276 | 5462 | SC ICPE BISTRITA SA | TEHNOLOGIE SI INSTALATIE DE OZONIZARE A APELOR DE PROCES DIN INDUSTRIA CARNII DE PASARE IN VEDEREA DEZINFECTIEI SI CONDITIONARII ECOLOGICE
|
277 | 5466 | INSTITUTUL DE CERCETARE DEZVOLTARE PENTRU ECOLOGIE ACVATICĂ, PESCUIT ȘI ACVACULTURĂ GALAȚI | CARACTERIZAREA CALITĂȚII STURIONILOR DE CULTURĂ
|
348 | 5488 | CENTRUL DE CERCETARE STIINTIFICA IN DOMENIUL BIOCHIMIEI APLICATE SI BIOTEHNOLOGIEI | STERILIZAREA AMBALAJELOR PENTRU INDUSTRIA ALIMENTARA CU DESCĂRCĂRI ELECTRICE LA PRESIUNE ATMOSFERICĂ
|
362 | 5465 | S.C. MINESA - INSTITUTUL DE CERCETARI SI PROIECTARI MINIERE S.A. | CERCETĂRI PRIVIND PRODUCEREA DE NOI PREPARATE AGROALIMENTARE SAU PARAFARMACEUTICE COMPETITIVE PE BAZĂ DE LEGUME, SARE SI EXTRACTE NATURALE DIN FLORA SPONTANĂ PRIN IMPLEMENTAREA UNOR SISTEME PERFORMANTE DE PROCESARE
|
363 | 5489 | UNIVERSITATEA TEHNICA "GH. ASACHI" IASI - CENTRUL DE CERCETARE SI TRANSFER TEHNOLOGIC POLYTECH | REDUCEREA CONTINUTULUI DE MICOTOXINE LA PORUMB PRIN APLICAREA MAI MULTOR STRATEGII DE PROTECTIE A CULTURII
|
| 5470 | UNIVERSITATEA BABES-BOLYAI CLUJ-NAPOCA | COLORANTI ALIMENTARI - DATE ELECTROCHIMICE SI SPECTROFOTOMETRICE PENTRU CONTROLUL CONCENTRATIEI SI AL COMPORTAMENTULUI REDOX IN CONDITII SIMILARE CELOR DIN ORGANISM COLALIM
|
| 5485 | SC INSTITUTUL DE CERCETĂRI ALIMENTARE SA | VALORIFICAREA SUPERIOARA A LAPTELUI DE CAPRA PRIN REALIZAREA DE PRODUSE LACTATE FUNCTIONALE"
|
| 5492 | CENTRUL INTERNATIONAL DE BIODINAMICA BUCUREȘTI | DEZVOLTARE METODA DE ANALIZA SI IMUNOSENZORI IMPEDIMETRICI PENTRU DETECTIA RAPIDA A AMINOGLICOZIDELOR
|