Proiecte în desfăşurare - Competiţia 4/2004

S1       S2      S3      S4      S5       S6      S7      S8

Subprogramul 5 "INDAL"

Nr. contract

Nr. Proiect

CONTRACTOR

TITLU PROIECTULUI

261

5484

SC INSTITUTUL DE CERCETĂRI ALIMENTARE SA EVALUAREA SI CONTROLUL RISCURILOR ASOCIATE PROCESARII LAPTELUI PENTRU IMPLEMENTAREA SISTEMELOR DE ASIGURARE A CALITATII

266

5487

INSTITUTUL DE BIORESURSE ALIMENTARE BUCUREȘTI STABILITATEA SISTEMULUI PRODUS ALIMENTAR - AMBALAJ LA CONSERVAREA PRODUSELOR ALIMENTARE IN AMBALAJE METALICE LACUITE

267

5502

S.C. RODAX IMPEX S.R.L. REALIZAREA ȘI DEZVOLTAREA UNUI ECHIPAMENT MODERN, DESTINAT AMBALARII PRODUSELOR ALIMENTARE PORTIONATE, PRIN METODA TOP SEALING

268

5454

INSTITUTUL DE CERCETARE DEZVOLTARE PENTRU OVINE ȘI CAPRINE PALAS-CONSTANȚA TEHNOLOGII DE OBȚINERE ÎN CONDIȚII ECOLOGICE A LAPTELUI ȘI CĂRNII DE OVINE

269

5451

UNIVERSITATEA TEHNICA DIN CLUJ-NAPOCA SENZOR ELECTROCHIMIC NITRIT SELECTIV PENTRU CONTROLUL NITRITILOR IN PRODUSE AGROALIMENTARE, NITRITSENZ.

270

5459

INSTITUTUL DE BIORESURSE ALIMENTARE BUCUREȘTI APLICAREA SISTEMULUI DE MANAGEMENT AL SIGURANTEI ALIMENTULUI, PE BAZA PRINCIPIULUI HACCP - STUDIU DE CAZ PENTRU INDUSTRIA CARNII

271

5461

INSTITUTUL DE BIORESURSE ALIMENTARE BUCUREȘTI PRODUSE ALIMENTARE DIN CEREALE SI FRUCTE PENTRU DIABETICI

272

5505

S.C. INSTITUTUL DE CERCETARI ALIMENTARE S.A. BUCUREȘTI REALIZAREA DE PREPARATE DE CARNE CU AMESTECURI DE SĂRARE ȘI CONDIMENTARE CU CONDIMENTE INDIGENE PENTRU PERSOANE CU DIABET

273

5474

SC INSTITUTUL DE CERCETĂRI ALIMENTARE SA PRODUCEREA UNEI TULPINI DE DROJDIE SELECTIONATA USCATA ACTIVA CARE SA PUNA IN VALOARE CARACTERISTICILE SENZORIALE SPECIFICIE ALE VINURILOR ROMANESTI

276

5462

SC ICPE BISTRITA SA TEHNOLOGIE SI INSTALATIE DE OZONIZARE A APELOR DE PROCES DIN INDUSTRIA CARNII DE PASARE IN VEDEREA DEZINFECTIEI SI CONDITIONARII ECOLOGICE

277

5466

INSTITUTUL DE CERCETARE DEZVOLTARE PENTRU ECOLOGIE ACVATICĂ, PESCUIT ȘI ACVACULTURĂ GALAȚI CARACTERIZAREA CALITĂȚII STURIONILOR DE CULTURĂ

348

5488

CENTRUL DE CERCETARE STIINTIFICA IN DOMENIUL BIOCHIMIEI APLICATE SI BIOTEHNOLOGIEI STERILIZAREA AMBALAJELOR PENTRU INDUSTRIA ALIMENTARA CU DESCĂRCĂRI ELECTRICE LA PRESIUNE ATMOSFERICĂ

362

5465

S.C. MINESA - INSTITUTUL DE CERCETARI SI PROIECTARI MINIERE S.A. CERCETĂRI PRIVIND PRODUCEREA DE NOI PREPARATE AGROALIMENTARE SAU PARAFARMACEUTICE COMPETITIVE PE BAZĂ DE LEGUME, SARE SI EXTRACTE NATURALE DIN FLORA SPONTANĂ PRIN IMPLEMENTAREA UNOR SISTEME PERFORMANTE DE PROCESARE

363

5489

UNIVERSITATEA TEHNICA "GH. ASACHI" IASI - CENTRUL DE CERCETARE SI TRANSFER TEHNOLOGIC POLYTECH REDUCEREA CONTINUTULUI DE MICOTOXINE LA PORUMB PRIN APLICAREA MAI MULTOR STRATEGII DE PROTECTIE A CULTURII

5470

UNIVERSITATEA BABES-BOLYAI CLUJ-NAPOCA COLORANTI ALIMENTARI - DATE ELECTROCHIMICE SI SPECTROFOTOMETRICE PENTRU CONTROLUL CONCENTRATIEI SI AL COMPORTAMENTULUI REDOX IN CONDITII SIMILARE CELOR DIN ORGANISM COLALIM

5485

SC INSTITUTUL DE CERCETĂRI ALIMENTARE SA VALORIFICAREA SUPERIOARA A LAPTELUI DE CAPRA PRIN REALIZAREA DE PRODUSE LACTATE FUNCTIONALE"

5492

CENTRUL INTERNATIONAL DE BIODINAMICA BUCUREȘTI DEZVOLTARE METODA DE ANALIZA SI IMUNOSENZORI IMPEDIMETRICI PENTRU DETECTIA RAPIDA A AMINOGLICOZIDELOR

S1       S2      S3      S4      S5       S6      S7      S8