Proiecte Ón desfăşurare - Competiţia 1/2001

S1       S2      S3      S4      S5       S6      S7      S8

Subprogramul 1 "RESNAT"

Nr. contract

Nr. Proiect

CONTRACTOR

TITLU PROIECTULUI

77

1000

INSTITUTUL DE CERCETARI PENTRU PEDOLOGIE SI AGROCHIMIE BUCURESTI EVALUAREA IMPACTULUI SUBSTRATULUI MINERALOGIC COLOIDAL ASUPRA PROTECTIEI SI CONSERVARII FERTILITATII SOLULUI.

78

1003

INSTITUTUL DE CERCETARI PENTRU PEDOLOGIE SI AGROCHIMIE BUCURESTI SISTEM SUPORT PENTRU PROGNOZA RECOLTELOR SI GESTIUNEA DURABILA A RESURSELOR PEDO-HIDROLOGICE IN UNITATI TERITORIALE COMPATIBILE CU METODOLOGIILE UNIUNII EUROPENE.

81

1010

UNIVERSITATEA POLITEHNICA BUCURESTI PRODUSE FOLIARE CU ACTIUNE MIXTA FERTILIZANTI-BIOSTIMULATORI.

83

1012

INSTITUTUL DE CERCETARI PENTRU PEDOLOGIE SI AGROCHIMIE BUCURESTI COMPONENTE ALE SISTEMELOR TEHNOLOGICE AGRICOLE DE CULTURA A PLANTELOR PENTRU CONSERVAREA SOLULUI SI APEI.

82

1016

INSTITUTUL DE CERCETARI PENTRU PEDOLOGIE SI AGROCHIMIE BUCURESTI TEHNOLOGII EFICIENTE ECOLOGIC SI ECONOMIC DE VALORIFICARE PRIN COMPOSTAREA PRODUSELOR ORGANICE REZIDUALE, IN SCOPUL CRESTERII FERTILITATII SOLULUI SI PRODUCTIEI AGRICOLE SI AL CONVERSIEI CATRE SISTEME DE AGRICULTURA ORGANICA.

103

1019

INSTITUTUL DE CERCETARI PENTRU PEDOLOGIE SI AGROCHIMIE BUCURESTI TEHNOLOGII EFICIENTE ECONOMIC SI ECOLOGIC PENTRU REABILITAREA SOLURILOR DEGRADATE.

112

1062

STATIUNEA DE CERCETARE SI PRODUCTIE A CARTOFULUI MARSANI MODERNIZAREA TEHNOLOGIEI DE IRIGARE A CARTOFULUI TIMPURIU.

80

1065

SC BIOTEHNOS SA BUCURESTI VALORIFICAREA UNOR BIOPRODUSE NATURALE DE ORIGINE VEGETALA APLICABILE CA ANTIFUNGICE SI PESTICIDE IN CULTURILE LEGUMICOLE SI DE PLANTE MEDICINALE.

79

1067

SC TIMACONTROL SRL TIMISOARA DEZVOLTAREA DE TEHNOLOGII DE ASAMBLARE A SISTEMULUI DE ADUCTIE APA POTABILA, EVACUARE SI TRATARE ECOLOGICA A APELOR UZATE PENTRU IMBUNATATIREA CALITATII VIETII SI DEZVOLTAREA RURALA DURABILA A LOCALITATII REMETEA MARE JUDETUL TIMIS.

84

1202

INSTITUTUL DE CERCETARE SI INGINERIE TEHNOLOGICA PENTRU IRIGATII SI DRENAJE GIURGIU SOLUTII SI TEHNOLOGII NECESARE APLICARII RATIONALE A IRIGATIEI, CA MASURA PRINCIPALA DE COMBATERE A SECETEI.

85

1207

INSTITUTUL DE CERCETARE SI INGINERIE TEHNOLOGICA PENTRU IRIGATII SI DRENAJE GIURGIU OPTIMIZAREA APLICARII UDARILOR CU AJUTORUL METODELOR BAZATE PE BILANTUL APEI IN SOL UTILIZATE IN CADRUL UNUI SISTEM DE TIP SCADA (SUPERVISORY CONTROL AND DATA ACQUISITION).

102

1208

SC INSTITUTUL DE CERCETARE DEZVOLTARE PENTRU APICULTURA SA BUCURESTI OPTIMIZAREA SI PROGNOZAREA PRODUCTIEI DE MIERE LA HIBRIZII DE FLOAREA SOARELUI PRIN INTEGRAREA FACTORILOR BIOLOGICI, ECOLOGICI SI TEHNOLOGICI.

S1       S2      S3      S4      S5       S6      S7      S8