Proiecte Ón desfăşurare - Competiţia 1/2001

S1       S2      S3      S4      S5       S6      S7      S8

Subprogramul 4 "ZOOMED"

Nr. contract

Nr. Proiect

CONTRACTOR

TITLU PROIECTULUI

28

4003

INSTITUTUL DE BIOLOGIE SI NUTRITIE ANIMALA BALOTESTI - DEPART. CERCETARE EFICIENTIZAREA NUTRITIEI RASELOR SI HIBRIZILOR DE GAINI OUATOARE DIN TARA NOASTRA IN CONDITII ECOLOGICE, TININD CONT DE POTENTIALUL GENETIC SI FACTORII EXOGENI, PRIN REALIZAREA UNUI SOFTWARE NUTRITIONAL (GONUT-01).

63

4011

INSTITUTUL DE CERCETARE SI PRODUCTIE PENTRU CRESTEREA BOVINELOR BALOTESTI METOTOLOGIE DE SELECTARE A TAURILOR DE REPRODUCTIE VALOROSI, LIBERI DE BOLI EREDITARE, PRIN INVESTIGATIE CITOGENETICA.

67

4013

INSTITUTUL DE BIOLOGIE SI NUTRITIE ANIMALA BALOTESTI - DEPART. CERCETARE OPTIMIZAREA STRUCTURII RATIILOR SI PRODUCEREA UNOR NUTRETURI COMBINATE SPECIFICE UNOR RASE SI HIBRIZI DE TAURINE, SUINE SI PASARI, DEST. PRODUCTIEI DE CARNE, PRIN REEVALUAREA VAL. NUTRITIVE ALE NUTRETURILOR SI A CERINTELOR NUTRITIONALE ALE ANIMALELOR

27

4028

INSTITUTUL DE BIOLOGIE SI NUTRITIE ANIMALA BALOTESTI ANALIZA FENOTIPICA SI GENETICA A TIGAII CU CAPUL NEGRU IN VEDEREA OMOLOGARII EI CA RASA DISTINCTA DE RASA TIGAE.

59

4032

INSTITUTUL DE CERCETARE SI PRODUCTIE PENTRU CRESTEREA OVINELOR SI CAPRINELOR PALAS - CONSTANTA OPTIMIZAREA TEHNOLOGIILOR DE CRESTERE SI EXPLOATARE A OVINELOR IN FUNCTIE DE RASA, DE SPECIFICUL ZONEI DE CRESTERE SI DIMENSIUNILE EXPLOATATIEI, URMARIND SPORIREA EFICIENTEI ECONOMICE SI OBTINEREA DE PRODUSE ECOLOGICE.

60

4035

INSTITUTUL DE CERCETARE SI PRODUCTIE PENTRU CRESTEREA OVINELOR SI CAPRINELOR PALAS - CONSTANTA ELABORAREA TEHNOLOGIILOR DE CRESTERE SI EXPLOATARE IN CONDITII ECOLOGICE A C04INELOR IN DOBROGEA.

58

4036

INSTITUTUL DE CERCETARE SI PRODUCTIE PENTRU CRESTEREA OVINELOR SI CAPRINELOR PALAS - CONSTANTA AMELIORAREA PRODUCTIEI DE LAPTE LA EFECTIVELE DE OVINE DIN ZONA DE CAMPIE A ROMANIEI.

55

4038

INSTITUTUL DE CERCETARE SI PRODUCTIE PENTRU CRESTEREA OVINELOR SI CAPRINELOR PALAS - CONSTANTA ELABORAREA DE SOLUTII CONSTRUCTIVE, FUNCTIONALE SI DE MECANIZARE PENTRU EXPLOATATIILE MICI SI MIJLOCII DE OVINE SI C04INE.

51

4040

CENTRU DE CERCETARE, PROIECTARE PENTRU PISCICULTURA, PESCUIT SI INDUSTRIALIZAREA PESTELUI GALATI - DEPART. CERCETARE TEHNOLOGII DE CRESTERE SUPERINTENSIVA A STURIONILOR.

7

4047

SC INSTITUTUL DE CERCETARE DEZVOLTARE PENTRU APICULTURA SA BUCURESTI MULTIPLICAREA MATERIALULUI BIOLOGIC DE ELITA LA ALBINA ROMANEASCA.

6

4053

SC SERICAROM SA UTILIZAREA MICORIZELOR VEZICULAR-ARBUSCULARE IN CULTURA DUDULUI.

52

4054

INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU TEHNOLOGII CRIOGENICE SI IZOTOPICE ICSI RAMNICU VALCEA STABILIREA SI UTILIZAREA EFECTELOR BIOLOGICE ALE APELOR SARACITE IN DEUTERIU, ASUPRA ORGANISMELOR UNOR ANIMALE IN CONDITII NORMALE SI PATOLOGICE.

46

4055

SN "INSTITUTUL PASTEUR" SA DEPARTAMENT CERCETARE METODOLOGIE DE STABILIRE/PREPARARE PRIN BIOTEHNICI AVANSATE A UNEI FORMULE VACCINALE EFICIENTE PENTRU CONTROLUL INFECTIILOR COLIBACILARE LA SUINE.

43

4056

SN "INSTITUTUL PASTEUR" SA DEPARTAMENT CERCETARE TEHNOLOGIE DE DIAGNOSTIC PRECOCE, PROFILAXIE SI TERAPIE A SINDROMULUI DE PARTURITIE LA VACI CU PRODUCTIE RIDICATA DE LAPTE.

39

4058

SN "INSTITUTUL PASTEUR" SA DEPARTAMENT CERCETARE OPTINEREA/(A)TESTAREA UNOR PRODUSE BIOLOGICE AVIARE SI ELUCIDAREA MECANISMELOR ETI-(IMUNO)PATOGENETICE ALE UNOR AFECTIUNI AVIARE PRIN FOLOSIREA GAINILOR LIBERE DE AGENTI PATOGENI SPECIFICI (SPF-SPECIFIC PATHOGEN FREE).

62

4063

STATIUNEA DE CERCETARI PENTRU PISCICULTURA NUCET TEHNOLOGII DE REPRODUCERE ARTIFICIALA SI DE PREDEZVOLTARE IN SISTEM INTENSIV A SPECIEI DE STURION NORD-AMERICAN POLYODON SPATHULA (PISCES - POLYODONTIDAE)

64

4111

INSTITUTUL DE CERCETARE SI PRODUCTIE PENTRU CRESTEREA BOVINELOR BALOTESTI TEHNOLOGII DE CRESTERE SI INGRASARE SEMIINTENSIVA ZONALA A TINERETULUI TAURIN MASCUL APARTINAND RASELOR AMELIORATE DIN TARA NOASTRA IN VEDEREA OBTINERII UNOR CARCASE ECOLOGICE LA NIVELUL STANDARDELOR UE.

65

4112

INSTITUTUL DE CERCETARE SI PRODUCTIE PENTRU CRESTEREA BOVINELOR BALOTESTI IMBUNATATIREA TEHNOLOGIILOR DE HRANIRE A MALACILOR IN VEDEREA CRESTERII GREUTATII CARCASELOR SI A CALITATII CARNII

34

4118

INSTITUTUL DE BIOLOGIE SI NUTRITIE ANIMALA BALOTESTI - DEPART. CERCETARE CRESTERE RENTABILITATII FERMELOR DE TAURINE PRIN VALORIFICAREA SUPERIOARA A UNOR NOI SUBPRODUSE DE LA INDUSTRIILE ALCOOLULUI SI MORARITULUI.

S1       S2      S3      S4      S5       S6      S7      S8