Proiecte Ón desfăşurare - Competiţia 1/2001

S1       S2      S3      S4      S5       S6      S7      S8

Subprogramul 7 "SIMAGRO"

Nr. contract

Nr. Proiect

CONTRACTOR

TITLU PROIECTULUI

17

7003

INSTITUTUL DE TESTARE SI CERCETARE -DEZVOLTARE PENTRU MECANIZAREA AGRICULTURII - ROMATEST- SA TOCATOARE SEMIPURTATA PENTRU PREGATIREA HRANEI SI A ASTERNUTULUI IN ZOOTEHNIE.

41

7008

INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE DEZVOLTARE PENTRU MECANICA FINA - CEFIN BUCURESTI ECHIPAMENT COMPLEX PENTRU CONTROLUL AMBALAJELOR, DESTINAT PERFECTIONARII PROCESARII ALIMENTELOR CONSERVATE PRIN STERILIZARE, IN INDUSTRIA ALIMENTARA.

38

7022

INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU MASINI SI INSTALATII DESTINATE AGRICULTURII SI INDUSTRIEI ALIMENTARE PERFECTIONAREA SISTEMULUI DE MASINI PENTRU TRANSPORTUL PRODUSELOR DIN FERMELE AGRICOLE SI ZOOTEHNICE PRIN INTEGRAREA UNUI ECHIPAMENT TEHNIC UNIVERSAL.

2

7032

INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU MASINI SI INSTALATII DESTINATE AGRICULTURII SI INDUSTRIEI ALIMENTARE PERFECTIONAREA SISTEMULUI DE MECANIZARE PRIVIND SEMANATUL PLANTELOR PRASITOARE PRIN INTEGRAREA UNUI ECHIPAMENT TEHNIC SPECIALIZAT IN VEDEREA CRESTERII VOLUMULUI SI A CALITATII PRODUCTIEI.

12

7033

RODAX IMPEX SRL REALIZAREA SI DEZVOLTAREA UNEI FAMILII DE APARATE DE AMBALAT IN FOLIE ELASTICA TIP STRECH, DESTINATE COMERCIALIZARII PRODUSELOR ALIMENTARE SAU DE PANIFICATIE

44

7034

SC CERITEX SA BRASOV CERCETARI PRIVIND REALIZAREA UNEI INSTALATII DE IRIGARE PRIN ASPERSIUNE CU TAMBUR SI FURTUN PREVAZUTA CU DOUA ECHIPAMENTE DE UDARE IN CONCORDANTA CU CONDITIILE DE PRESIUNE DIN AMENAJARILE DE IRIGATII DIN TARA NOASTRA.

37

7040

INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU MASINI SI INSTALATII DESTINATE AGRICULTURII SI INDUSTRIEI ALIMENTARE PERFECTIONAREA TEHNOLOGIEI PRIVIND ADMINISTRAREA INGRASAMINTELOR CHIMICE SI AMENDAMENTELOR, PRIN INTEGRAREA UNUI ECHIPAMENT TEHNIC DE MARE CAPACITATE PENTRU CULTURILE DE CAMP.

14

7041

SC SERICAROM SA - FILIALA CERCETARE BANEASA CRESTEREA GRADULUI DE MECANIZARE SI A PRODUCTIVITATII MUNCII IN SERICICULTURA PRIN REALIZAREA MASINII DE CURATAT SCAMA DE PE GOGOSILE DE MATASE.

40

7042

INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU MASINI SI INSTALATII DESTINATE AGRICULTURII SI INDUSTRIEI ALIMENTARE PERFECTIONAREA TEHNOLOGIEI DE EFECTUARE A TRATAMENTELOR CU INSECTO-FUNGICIDE IN CULTURA CARTOFULUI, PRIN REALIZAREA UNUI ECHIPAMENT CU PULVERIZARE MULTIDIRECTIONALA A JETULUI DE SOLUTIE.

57

7052

CENTRU DE CERCETARE, PROIECTARE PENTRU PISCICULTURA, PESCUIT SI INDUSTRIALIZAREA PESTELUI GALATI ECHIPAMENT PENTRU CONTROLUL DEZVOLTARII VEGETATIEI ACVATICE

56

7053

CENTRU DE CERCETARE, PROIECTARE PENTRU PISCICULTURA, PESCUIT SI INDUSTRIALIZAREA PESTELUI GALATI ECHIPAMENT DE AERARE-MOBOLIZARE A SEDIMENTELOR IN BAZINELE PISCICOLE.

31

7054

SC ICPE-CA SA CERCETARI AVANSATE ECHIPAMENTE DE VENTILARE PENTRU EXPLOATATIILE ZOOTEHNICE SI PENTRU SISTEMELE DE DEPOZITARE, PROCESARE SI CONSERVARE A PRODUSELOR AGROALIMENTARE.

42

7117

INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU MASINI SI INSTALATII DESTINATE AGRICULTURII SI INDUSTRIEI ALIMENTARE TEHNOLOGIE MODERNA DE PROCESARE A SEMINTELOR DE PORUMB IN VEDEREA OBTINERII UNOR PORDUSE FINITE DE CALITATE SUPERIOARA, IN CONTEXTUL CERINTELOR DIVERSIFICARII FUNCTIONALE SI COMERCIALE A PRODUSELOR ALIMENTARE.

3

7119

INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU MASINI SI INSTALATII DESTINATE AGRICULTURII SI INDUSTRIEI ALIMENTARE PERFECTIONAREA SISTEMULUI DE MECANIZARE A LUCRARII DE INTRETINERE A CULTURILOR PRIN REALIZAREA UNUI CULTIVATOR DE PRASIT CU TIPURI NOI DE ORGANE DE LUCRU.

25

7125

INSTITUTUL DE TESTARE SI CERCETARE -DEZVOLTARE PENTRU MECANIZAREA AGRICULTURII - ROMATEST- SA PROIECT TEHNOLOGIC PRIVIND TEHNOLOGIA DE RECONDITIONARE A ELEMENTELOR POMPELOR DE INJECTIE IN LINIE.

10

7126

INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU MASINI SI INSTALATII DESTINATE AGRICULTURII SI INDUSTRIEI ALIMENTARE INSTALATIE DE STAFIDIRE A STRUGURILOR IN REGIM CONTROLAT CU MICROUNDE.

S1       S2      S3      S4      S5       S6      S7      S8