Proiecte în desfăşurare - Competiţia 1/2001

S1       S2      S3      S4      S5       S6      S7      S8

Subprogramul 5 "INDAL"

Nr. contract

Nr. Proiect

CONTRACTOR

TITLU PROIECTULUI

50

5001

UNIVERSITATEA TEHNICA DE CONSTRUCTII BUCURESTI SISTEM FRIGORIFIC OPTIMIZAT PENTRU SALAMURI CRUDE SI USCATE.

32

5004

INSTITUTUL DE CHIMIE ALIMENTARA BUCURESTI VALORIFICAREA COMPLEXA A METERIILOR PRIME AMIDONOASE PRIN TEHNOLOGII COMPLEMENTARE SI ALTERNATIVE.

45

5007

INSTITUTUL DE CERCETARI CHIMICE BUCURESTI TEHNOLOGII SI SISTEME DE PROTECTIE PENTRU PRODUSE AGROALIMENTARE SI SPATII DE DEPOZITARE.

47

5011

SC INSTITUTUL DE CERCETARI IN TRANSPORTURI INCERTRANS SA ABORDAREA SOCIOLOGICA A NECESIT. PASTRARII CALIT. ALIMENTELOR PERISABILE-CARNE SI PROD. DIN CARNE- PRIN OPTIMIZAREA ACTIVIT. DE TRANSPORT SI A ECHIPAM. FRIGORIFICE DE LA PRODUC. LA CONSUMATOR IN SCOPUL ASIG. SECURITATII ALIMENTULUI SI NUTRITIEI UMANE

75

5023

INSTITUTUL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU INDUSTRIALIZAREA SI MARKETINGUL PRODUSELOR HORTICOLE "HORTING" DIVERSIFICAREA CAILOR DE UTILIZARE A SOIURILOR NOU CREATE DE FRUCTE SI LEGUME IN PROCESUL DE VALORIFICARE IN STAREA PROASPATASI/SAU PRELUCRATA.

9

5030

INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU MASINI SI INSTALATII DESTINATE AGRICULTURII SI INDUSTRIEI ALIMENTARE TEHNOLOGIE ECOLOGICA DE DESHIDRATARE A FRUCTELOR SI LEGUNELOR IN REGIM CONTROLAT CU MICROUNDE.

68

5032

SC OPTOELECTRONICA-2001 SA DEZVOLTAREA SI IMPLEMENTAREA IN FABRICATIE A UNOR TEHNOLOGII DE REALIZARE A MARCILOR HOLOGRAFICE FOLOSITE LA PROTECTIA IMPOTRIVA FALSIFICARILOR BUNURILOR DE LARG CONSUM SI A UNOR DOCUMENTE DE MARE VALOARE (PROT-HOL).

71

5033

INSTITUTUL DE CHIMIE ALIMENTARA BUCURESTI CERCETARI PRIVIND FORTIFIEREA PRODUSELOR LACTATE IN MICRONUTRIENTI CU BIOASIMILITATE RIDICATA.

61

5042

INSTITUTUL DE CERCATARE SI PRODUCTIE A CARTOFULUI BRASOV TEHNOLOGII PERFORMANTE, NEPOLUANTE PENTRU CRESTEREA DURATEI DE DEPOZITARE A CARTOFULUI.

70

5043

INSTITUTUL DE CHIMIE ALIMENTARA BUCURESTI CERCETARI PRIVIND ELABORAREA METODELOR RAPIDE DE DEPISTARE A FALSIFICARII LAPTELUI SI A PRODUSELOR LACTATE.

1

5102

INSTITUTUL DE BIORESURSE ALIMENTARE BUCURESTI TEHNOLOGIE DE OBTINERE A UNUI AMELIORATOR NATURAL PE PRINCIPII "SOURDOUGH" PENTRU IMBUNATATIREA CALITATII PAINII.

66

5108

INSTITUTUL DE CHIMIE ALIMENTARA BUCURESTI CERCETARI PRIVIND INTRODUCEREA UNOR SISTEME NATURALE MICROBIENE PENTRU SCURTAREA PROCESELOR TEHNOLOGICE SI PRELUNGIREA CONSERVABILITATII LA UNELE PREPARATE DIN CARNE.

S1       S2      S3      S4      S5       S6      S7      S8