Subprogramul 5 "INDAL"
|
Nr. contract | Nr. Proiect | CONTRACTOR | TITLU PROIECTULUI
|
50 | 5001 | UNIVERSITATEA TEHNICA DE CONSTRUCTII BUCURESTI | SISTEM FRIGORIFIC OPTIMIZAT PENTRU SALAMURI CRUDE SI USCATE.
|
32 | 5004 | INSTITUTUL DE CHIMIE ALIMENTARA BUCURESTI | VALORIFICAREA COMPLEXA A METERIILOR PRIME AMIDONOASE PRIN TEHNOLOGII COMPLEMENTARE SI ALTERNATIVE.
|
45 | 5007 | INSTITUTUL DE CERCETARI CHIMICE BUCURESTI | TEHNOLOGII SI SISTEME DE PROTECTIE PENTRU PRODUSE AGROALIMENTARE SI SPATII DE DEPOZITARE.
|
47 | 5011 | SC INSTITUTUL DE CERCETARI IN TRANSPORTURI INCERTRANS SA | ABORDAREA SOCIOLOGICA A NECESIT. PASTRARII CALIT. ALIMENTELOR PERISABILE-CARNE SI PROD. DIN CARNE- PRIN OPTIMIZAREA ACTIVIT. DE TRANSPORT SI A ECHIPAM. FRIGORIFICE DE LA PRODUC. LA CONSUMATOR IN SCOPUL ASIG. SECURITATII ALIMENTULUI SI NUTRITIEI UMANE
|
75 | 5023 | INSTITUTUL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU INDUSTRIALIZAREA SI MARKETINGUL PRODUSELOR HORTICOLE "HORTING" | DIVERSIFICAREA CAILOR DE UTILIZARE A SOIURILOR NOU CREATE DE FRUCTE SI LEGUME IN PROCESUL DE VALORIFICARE IN STAREA PROASPATASI/SAU PRELUCRATA.
|
9 | 5030 | INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU MASINI SI INSTALATII DESTINATE AGRICULTURII SI INDUSTRIEI ALIMENTARE | TEHNOLOGIE ECOLOGICA DE DESHIDRATARE A FRUCTELOR SI LEGUNELOR IN REGIM CONTROLAT CU MICROUNDE.
|
68 | 5032 | SC OPTOELECTRONICA-2001 SA | DEZVOLTAREA SI IMPLEMENTAREA IN FABRICATIE A UNOR TEHNOLOGII DE REALIZARE A MARCILOR HOLOGRAFICE FOLOSITE LA PROTECTIA IMPOTRIVA FALSIFICARILOR BUNURILOR DE LARG CONSUM SI A UNOR DOCUMENTE DE MARE VALOARE (PROT-HOL).
|
71 | 5033 | INSTITUTUL DE CHIMIE ALIMENTARA BUCURESTI | CERCETARI PRIVIND FORTIFIEREA PRODUSELOR LACTATE IN MICRONUTRIENTI CU BIOASIMILITATE RIDICATA.
|
61 | 5042 | INSTITUTUL DE CERCATARE SI PRODUCTIE A CARTOFULUI BRASOV | TEHNOLOGII PERFORMANTE, NEPOLUANTE PENTRU CRESTEREA DURATEI DE DEPOZITARE A CARTOFULUI.
|
70 | 5043 | INSTITUTUL DE CHIMIE ALIMENTARA BUCURESTI | CERCETARI PRIVIND ELABORAREA METODELOR RAPIDE DE DEPISTARE A FALSIFICARII LAPTELUI SI A PRODUSELOR LACTATE.
|
1 | 5102 | INSTITUTUL DE BIORESURSE ALIMENTARE BUCURESTI | TEHNOLOGIE DE OBTINERE A UNUI AMELIORATOR NATURAL PE PRINCIPII "SOURDOUGH" PENTRU IMBUNATATIREA CALITATII PAINII.
|
66 | 5108 | INSTITUTUL DE CHIMIE ALIMENTARA BUCURESTI | CERCETARI PRIVIND INTRODUCEREA UNOR SISTEME NATURALE MICROBIENE PENTRU SCURTAREA PROCESELOR TEHNOLOGICE SI PRELUNGIREA CONSERVABILITATII LA UNELE PREPARATE DIN CARNE.
|