Proiecte Ón desfăşurare - Competiţia 1/2001

S1       S2      S3      S4      S5       S6      S7      S8

Subprogramul 3 "POLEVIT"

Nr. contract

Nr. Proiect

CONTRACTOR

TITLU PROIECTULUI

87

3006

STATIUNEA DE CERCETARE SI PRODUCTIE VITI-VINICOLA MURFATLAR MANAGEMENTUL INTEGRAT AL PRODUCTIEI VITICOLE IN ZONELE SECETOASE - OBTINEREA PRODUSELOR VITI-VINICOLE DE INALTA CALITATE CU IMPACT MINIM ASUPRA MEDIULUI.

88

3010

STATIUNEA DE CERCETARE SI PRODUCTIE VITI-VINICOLA MURFATLAR TEHNOLOGIA DE OBTINERE A VINURILOR LIBERE DE ALCOOL PRIN INTRODUCEREA OSMOZEI INVERSE.

89

3012

STATIUNEA DE CERCETARE SI PRODUCTIE POMICOLA VALCEA OBTINEREA DE PORTALTOI NOI LA PRUN ADAPTATI PENTRU DIFERITE ZONE ECOLOGICE, CU COMPATIBILITATE RIDICATA LA SOIURILE ALTOITE SI COMPETITIVE PE PIATA.

113

3020

INSTITUTUL DE CERCETARE SI PRODUCTIE PENTRU POMICULTURA PITESTI - MARACINENI MANAGEMENTUL COMBATERII INTEGRATE A PRINCIPALILOR PARAZITI CARE CAUZEAZA DECLINUL PARULUI IN ROMANIA.

90

3023

STATIUNEA CENTRALA DE CERCETARI PENTRU CULTURA PLANTELOR PE NISIPURI DABULENI VALORIFICAREA DURABILA A POTENTIALULUI AGROECOLOGIC AL SOLURILOR NISIPOASE PRIN CULTURA POMILOR FRUCTIFERI PENTRU OBTINEREA DE PRODUCTII DE FRUCTE CALITATIV COMPETITIVE PE PIATA.

91

3025

STATIUNEA DE CERCETARE SI PRODUCTIE VITI-VINICOLA IASI LEGALIZAREA UNEI CLONE CU INSUSIRI SUPERIOARE DE PRODUCTIE SI CALITATE, A SOIULUI BUSUIOACA DE BOHOTIN, DESTINAT PRODUCERII VINURILOR ROZE AROMATE.

92

3036

INSTITUTUL DE CERCETARE SI PRODUCTIE PENTRU POMICULTURA PITESTI - MARACINENI SPORIREA PERFORMAN. CANT. SI CALITAT. ALE ECOSISTEMELOR POMICOLE, PRIN CRESTEREA GRADULUI DE CAPTARE A ENERGIEI SOLARE SI APLICAREA UNOR ELEM. DE TEHNOLOGIE DE CULTURA ORGANICA SI INTEGRATA LA MAR SI CIRES IN CONCORDANTA CU CERINTELE STANDARDELOR UE

111

3041

CENTRU DE CERCETARI PENTRU PROTECTIA PLANTELOR BUCURESTI CER. PRIVIND ROLUL MICOPLASMELOR SI AL INSECTELOR VECTOARE IN PROC. DE OFILIRE AL PLANTATIILOR DE MAR SI PAR, IN VEDEREA ELABORARII TEHNICILOR SI MIJLOLCELOR SEROLOGICE DE DIAGNOSTIC, CU APLICARE IN AMELIORARE, PRODUCEREA MATERIALULUI SADITOR SANATOS SI CRESTEREA CALITATII PRODUCTIEI.

98

3053

STATIUNEA DE CERCETARE SI PRODUCTIE LEGUMICOLA BUZAU DIVERSIFICAREA SORTIMENTULUI DE LEGUME SI FLORI PRIN INTRODUCEREA IN CULTURA A NOI SPECII SI SOIURI IN SCOPUL ASIGURARII CONSUMATORILOR CU LEGUME PROASPETE PE TOT PARCURSUL ANULUI.

86

3057

STATIUNEA DE CERCETARE SI PRODUCTIE POMICOLA CONSTANTA CERCETARI PRIVIND COMPORTAREA UNOR ELITE SUPERIOARE DE CAIS IN VEDEREA OMOLOGARII SI EXTINDERII ARIEI DE CULTURA.

110

3058

STATIUNEA DE CERCETARE LEGUMICOLA BACAU MODERNIZAREA TEHNOLOGIILOR DE COMBATERE INTEGRATA A AGENTILOR PATOGENI SI DAUNATORILOR VERZEI DIN CULTURI COMERCIALE SI SELECTIE CONSERVATIVA, IN SCOPUL REDUCERII POLUARII MEDIULUI AMBIANT SI CRESTERII CALITATII SI CANTITATII PRODUCTIEI OBTINUTE.

109

3065

STATIUNEA DE CERCETARI VITI VINICOLE ODOBESTI PRODUCTIA INTEGRATA A VITEI DE VIE IN ZONA DE SUD A MOLDOVEI, LONGEVITATEA PLANTATIILOR VITICOLE IN DEPENDENTA CU STAREA FITOSANITARA A BUTUCILOR.

99

3108

STATIUNEA DE CERCETARE SI PRODUCTIE VITI-VINICOLA GREACA SOLUTII TEHNOLOGICE AVANSATE PENTRU PROTECTIA POTENTIALULUI PRODUCTIV AL CREATIILOR RECENTE AUTOHTONE PENTRU STRUGURI DE MASA.

100

3110

STATIUNEA DE CERCETARE LEGUMICOLA BACAU MANAGEMENTUL PRODUCERII SEMINTELOR DIN CATEGORII BIOLOGICE SUPERIOARE PRIN SELECTIE CONSERVATIVA LA SPECIILE LEGUMICOLE.

101

3116

INSTITUTUL DE CERCETARI PENTRU LEGUMICULTURA SI FLORICULTURA VIDRA PRODUCEREA DE SEMINTE DIN CATEGORII BIOLOGICE SUPERIOARE LA SOIURILE SI HIBRIZII F1 DE LEGUME RECENT CREATE DIN FAMILIA SOLONACEAE (ARDEI, TOMATE,VINETE)

93

3125

INSTITUTUL DE CERCETARI PENTRU LEGUMICULTURA SI FLORICULTURA VIDRA PRODUCEREA DE SAMINTA HIBRIDA LA CEAPA UTILIZIND GENITORI MATERNI ANDROSTERILI.

94

3126

STATIUNEA DE CERCETARE SI PRODUCTIE LEGUMICOLA BUZAU MANAGEMENTUL INTEGRAT AL CULTURILOR DE LEGUME DIN SPATII PROTEJATE.

95

3127

STATIUNEA DE CERCETARE SI PRODUCTIE PENTRU VITICULTURA SI VINIFICATIE STEFANESTI REDUCEREA EFECTULUI NEGATIV AL STRESULUI DE INRADACINARE LA PRODUCEREA VITELOR ALTOITE IN SPATII PROTEJATE SI LA PLANTAREA IN LOCUL DEFINITIV.

104

3128

STATIUNEA DE CERCETARE SI PRODUCTIE PENTRU VITICULTURA SI VINIFICATIE STEFANESTI CRESTERA CALITATII PRODUCTIEI VITICOLE A PLANTATIILOR PRODUCATORILOR PRIVATI IN SCOPUL OBTINERII VINURILOR DE CALITATE SUPERIOARA.

105

3129

STATIUNEA DE CERCETARE SI PRODUCTIE PENTRU VITICULTURA SI VINIFICATIE STEFANESTI PRODUCEREA MATERIALULUI SADITOR VITICOL DIN CATEGORIILE BIOLOGICE PREBAZA SI BAZA CU DENUMIREA "PRODUS IN ROMANIA".

96

3133

INSTITUTUL DE CERCETARE SI PRODUCTIE PENTRU POMICULTURA PITESTI - MARACINENI PUNEREA IN VALOARE A SOLURILOR ACIDE, SLAB PRODUCTIVE, DIN ZONELE SUBMONTANE PRIN CULTURA ECOLOGICA A AFINULUI CU TULPINA INALTA SI CU UN GRAD SCAZUT DE CHIMIZARE A COACAZULUI.

97

3135

INSTITUTUL DE CERCETARI PENTRU LEGUMICULTURA SI FLORICULTURA VIDRA STUDIUL PRINCIPALELOR CARACTERE SI INSUSIRI ALE SOIURILOR DE MAZARE SI FASOLE DE GRADINA CREATE LA ICLF VIDRA IN VEDEREA DIRIJARII OPTIME A PROCESULUI SELECTIEI CONSERVATIVE.

106

3136

INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU STIINTE BIOLOGICE BUCURESTI / INSTITUTUL DE CERCETARI BIOLOGICE IASI IMBUNATATIREA CALITATII MERELOR SI A DERIVATELOR REZULTATE DIN INDUSTRIALIZAREA LOR, PRIN CONVERSIA UNOR SUPRAFETE DIN LIVADA INTENSIVA SPRE O PRODUCTIE ECOLOGICA.

108

3139

INSTITUTUL DE CERCETARI PENTRU VITICULTURA SI VINIFICATIE VALEA CALUGAREASCA ALTERNATIVA PEPINIERISTICA BAZATA PE ALTOIREA IN VERDE, PENTRU PRODUCEREA VITELOR ALTOITE.

107

3190

INSTITUTUL DE CERCETARI PENTRU VITICULTURA SI VINIFICATIE VALEA CALUGAREASCA SISTEM MANAGERIAL PENTRU CONTROLUL SI GESTIONAREA NATIONALA A VINURILOR SI PRODUSELOR VITIVINICOLE CU DENUMIRE DE ORIGINE SMVVDO, ARMONIZAT CU REGLEMENTARILE INTERNATIONALE.

S1       S2      S3      S4      S5       S6      S7      S8