Subprogramul 5 "INDAL"
|
Nr. contract | Nr. Proiect | CONTRACTOR | TITLU PROIECTULUI
|
162 | 5376 | INSTITUTUL DE CERCETARE - DEZVOLTARE PENTRU POMICULTURA MARACINENI | SUBSTANTE ACTIVE PENTRU CONTROLUL CULORII FRUCTELOR ANTE SI POSTRECOLTARE
|
164 | 5374 | INSTITUTUL DE BIORESURSE ALIMENTARE BUCURESTI | TEHNOLOGII FUNDAMENTATE STIINTIFIC PENTRU ASIGURAREA NUTRITIEI POPULATIEI CU DIVERSE INTOLERANTE ALIMENTARE
|
165 | 5373 | INSTITUTUL DE BIORESURSE ALIMENTARE BUCURESTI | IMPACTUL STILULUI DE ALIMENTATIE ASUPRA INCIDENTEI OBEZITATII. STUDIU DE CAZ: PRODUSELE DE PANIFICATIEI
|
179 | 5361 | SC ICPE BISTRITA SA | REALIZAREA UNEI INSTALATII AUTOMATIZATE PENTRU CONTROLUL FACTORILOR DE PASTRARE A MERELOR IN SPATIILE DE DEPOZITARE IN VEDEREA VALORIFICARII LOR CONFORM STANDARDELOR EUROPENE
|
180 | 5363 | SC ICPE BISTRITA SA | TEHNOLOGIE DE DEZINFECTIE , CONDITIONARE SI PREZERVARE A OUALOR DE CONSUM IN SPATII DE DEPOZITARE SI PRODUCTIE UTILIZAND ACTIUNEA COMBINATA A OZONULUI , RADIATIILOR UV SI REFRIGERARII
|
192 | 5378 | S.C. CENTRUL DE CERCETARE PENTRU MATERIALE MACROMOLECULARE SI MEMBRANE S.A. | TEHNOLOGIE DE FABRICATIE A BERII UTILIZAND PROCEDEE NECONVENTIONALE. OBTINEREA DE NOI SORTIMENTE DE BERE.
|
201 | 5383 | SC INSTITUTUL DE CERCETARI ALIMENTARE SA | CRESTEREA CONSERVABILITATII SI SECURITATII ALIMENTARE PRIN UTILIZAREA TEHNICILOR COMBINATE DE AMBALARE SI TRATAMENT ANTIMICROBIAN LA CARNEA DE PASARE
|
213 | 5362 | SC ICPE BISTRITA SA | TEHNOLOGIE SI ECHIPAMENTE DE STERILIZARE A APEI UTILIZATA IN INDUSTRIA ALIMENTARA FOLOSIND RADIATIILE ULTRAVIOLETE IN SCOPUL CRESTERII SECURITATII ALIMENTATIEI
|
222 | 5351 | STATIUNEA DE CERCETARE DEZVOLTARE PENTRU VITICULTURA SI VINIFICATIE IASI | IMPLEMENTAREA SI PROMOVAREA TEHNOLOGIEI DE OBTINERE A UNUI COMPLEMENT ALIMENTAR CU ACTIUNE ANTIOXIDANTA PE BAZA DE MUST DE STRUGURI SI EXTRACT NATURAL DIN SEMINTE.
|
227 | 5359 | INSTITUTUL DE CERCETARE DEZVOLTARE PENTRU INDUSTRIALIZAREA SI MARKETINGUL PRODUSLEOR HORTICOLE | REALIZAREA DE PRODUSE PROCESATE DIN MORCOVI SI FRUCTE, CU UN CONTINUT RIDICAT ĪN ANTIOXIDANTI SI FIBRE ALIMENTARE
|
236 | 5380 | CENTRUL DE COMPETENTA ĪN ELECTROSTATICA SI ELECTROTEHNOLOGII BUCURESTI | TEHNOLOGIE SI ECHIPAMENT, NECONVENTIONALE, BAZATE PE UTILIZAREA FENOMENULUI DE ELECTROPLASMOLIZA, PENTRU FAZA DE MARCERATIE, LA PROCESAREA STRUGURILOR.
|
238 | 5372 | INSTITUTUL DE BIORESURSE ALIMENTARE BUCURESTI | SIGURANTA ALIMENTARA PE FILIERA GRAULUI
|
248 | 5357 | STATIUNEA DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU VITICULTURA SI VINIFICATIE MURFATLAR | MANAGEMENTUL INTEGRAT AL PRODUCERII SI PROCESARII STRUGURILOR ĪN VEDEREA REDUCERII RISCURILOR CONTAMINARII CU OCHRATOXINA.
|