Proiecte īn desfăşurare - Competiţia 3/2003

S1       S2      S3      S4      S5       S6      S7      S8

Subprogramul 5 "INDAL"

Nr. contract

Nr. Proiect

CONTRACTOR

TITLU PROIECTULUI

162

5376

INSTITUTUL DE CERCETARE - DEZVOLTARE PENTRU POMICULTURA MARACINENI SUBSTANTE ACTIVE PENTRU CONTROLUL CULORII FRUCTELOR ANTE SI POSTRECOLTARE

164

5374

INSTITUTUL DE BIORESURSE ALIMENTARE BUCURESTI TEHNOLOGII FUNDAMENTATE STIINTIFIC PENTRU ASIGURAREA NUTRITIEI POPULATIEI CU DIVERSE INTOLERANTE ALIMENTARE

165

5373

INSTITUTUL DE BIORESURSE ALIMENTARE BUCURESTI IMPACTUL STILULUI DE ALIMENTATIE ASUPRA INCIDENTEI OBEZITATII. STUDIU DE CAZ: PRODUSELE DE PANIFICATIEI

179

5361

SC ICPE BISTRITA SA REALIZAREA UNEI INSTALATII AUTOMATIZATE PENTRU CONTROLUL FACTORILOR DE PASTRARE A MERELOR IN SPATIILE DE DEPOZITARE IN VEDEREA VALORIFICARII LOR CONFORM STANDARDELOR EUROPENE

180

5363

SC ICPE BISTRITA SA TEHNOLOGIE DE DEZINFECTIE , CONDITIONARE SI PREZERVARE A OUALOR DE CONSUM IN SPATII DE DEPOZITARE SI PRODUCTIE UTILIZAND ACTIUNEA COMBINATA A OZONULUI , RADIATIILOR UV SI REFRIGERARII

192

5378

S.C. CENTRUL DE CERCETARE PENTRU MATERIALE MACROMOLECULARE SI MEMBRANE S.A. TEHNOLOGIE DE FABRICATIE A BERII UTILIZAND PROCEDEE NECONVENTIONALE. OBTINEREA DE NOI SORTIMENTE DE BERE.

201

5383

SC INSTITUTUL DE CERCETARI ALIMENTARE SA CRESTEREA CONSERVABILITATII SI SECURITATII ALIMENTARE PRIN UTILIZAREA TEHNICILOR COMBINATE DE AMBALARE SI TRATAMENT ANTIMICROBIAN LA CARNEA DE PASARE

213

5362

SC ICPE BISTRITA SA TEHNOLOGIE SI ECHIPAMENTE DE STERILIZARE A APEI UTILIZATA IN INDUSTRIA ALIMENTARA FOLOSIND RADIATIILE ULTRAVIOLETE IN SCOPUL CRESTERII SECURITATII ALIMENTATIEI

222

5351

STATIUNEA DE CERCETARE DEZVOLTARE PENTRU VITICULTURA SI VINIFICATIE IASI IMPLEMENTAREA SI PROMOVAREA TEHNOLOGIEI DE OBTINERE A UNUI COMPLEMENT ALIMENTAR CU ACTIUNE ANTIOXIDANTA PE BAZA DE MUST DE STRUGURI SI EXTRACT NATURAL DIN SEMINTE.

227

5359

INSTITUTUL DE CERCETARE DEZVOLTARE PENTRU INDUSTRIALIZAREA SI MARKETINGUL PRODUSLEOR HORTICOLE REALIZAREA DE PRODUSE PROCESATE DIN MORCOVI SI FRUCTE, CU UN CONTINUT RIDICAT ĪN ANTIOXIDANTI SI FIBRE ALIMENTARE

236

5380

CENTRUL DE COMPETENTA ĪN ELECTROSTATICA SI ELECTROTEHNOLOGII BUCURESTI TEHNOLOGIE SI ECHIPAMENT, NECONVENTIONALE, BAZATE PE UTILIZAREA FENOMENULUI DE ELECTROPLASMOLIZA, PENTRU FAZA DE MARCERATIE, LA PROCESAREA STRUGURILOR.

238

5372

INSTITUTUL DE BIORESURSE ALIMENTARE BUCURESTI SIGURANTA ALIMENTARA PE FILIERA GRAULUI

248

5357

STATIUNEA DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU VITICULTURA SI VINIFICATIE MURFATLAR MANAGEMENTUL INTEGRAT AL PRODUCERII SI PROCESARII STRUGURILOR ĪN VEDEREA REDUCERII RISCURILOR CONTAMINARII CU OCHRATOXINA.

S1       S2      S3      S4      S5       S6      S7      S8